Следвайте Гласове в Съветникът на президента на САЩ по националната сигурност

...
Следвайте Гласове в Съветникът на президента на САЩ по националната сигурност
Коментари Харесай

Белият дом: Танковете Ейбрамс са безполезни в Украйна

Следвайте " Гласове " в 
Съветникът на президента на Съединени американски щати по националната сигурност Джейк Съливан съобщи, че танковете " Ейбрамс " са безполезни в Украйна, като означи, че американският водач Джо Байдън е осведомен с тази оценка.

" Президентът Джо Байдън е чул оценката на военните, че танковете " Ейбрамс " нямат действителен смисъл за тези сражения ", съобщи съветникът на президента на Съединени американски щати пред CNN, като означи, че украинските войски " в действителност се нуждаят от " Леопард ".
Съливан съобщи, че Вашингтон ще съобщи танковете на Киев единствено тъй като това е било изискването на Берлин за даване на негови танкове.
Американският президент съобщи, че е подготвен да даде 10 танка " Ейбрамс " на Киев, с цел да насърчи Берлин да достави танкове " Леопард 2 ". Командващият армията на Съединени американски щати Кристин Уормут съобщи, че на Вашингтон може да му отнеме повече от година, с цел да достави танковете M1 " Ейбрамс " на Украйна.

Източник: kp.ru
 
 
 
24 Фев 2023466124 Фев 2023548423 Фев 2023904222 Фев 2023862322 Фев 2023325421 Фев 20234611КоментариSu3824 Фев 2023 19:20ч.
И що да са безполезни? Нали бяха върха на сладоледа? Е, в този момент излъганите камилчета няма отново да се усетят. Което демонстрира, че единственият късмет светът да миряса, е тези изроди да бъдат унищожени. Съжалявам, само че не виждам различен кротичък и либерален метод. Иначе всички горим.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva24 Фев 2023 20:46ч.
Върхът на сладоледа са Леопард 2.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva24 Фев 2023 20:48ч.
Другият връх е " Пума ". Но германците небрежно се погрижиха да ги " повредят " на обучение. Уж не са читави нещо. Щото нямат доста а са и скъпи. Една коства колкото два Абрамса.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva24 Фев 2023 21:01ч.
Малко инфо за последната версия на Леопард. Която в случай че има кой да поръча, произодителят ще " избълва " за колкото време се заплати: https://www.youtube.com/watch?v=0OKt5wRb-xI
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Я се скрий с тая кръстоска сред Т-34 и Panzer IV. Само оръдието дето е от малко малко прилично24 Фев 2023 21:11ч.
Изобщо, що вие педеругите не се ограничите до коментара на неща, дето ги разбирате!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Оръдието е обичайно като за 1972 г.24 Фев 2023 21:12ч.
Уточнение.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva24 Фев 2023 21:16ч.
Само с иронизиране и обиди не става! Учил съм се да се " боря " с този танк още до момента в който беше на чертежи! За да ми обяснявате кое какво е по него! визия нямаш защо става дума! Жив и здрав да сте! На безхаберието морето му е до колене! Как беше - " за ден-два "? То морето до колене, сал оръдието му там нещо...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Haho24 Фев 2023 21:39ч.
Върха са “Тигър ” и “Пантера ”. Ама от тях несъмнено има единствено в музеите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Къде си се учил да се " бориш " с този танк и за какво стана изменник, в случай че въобще има нещо правилно по отношение на твоето " учене "?24 Фев 2023 21:49ч.
И не те наскърбявам, а приказвам истината. Теб тя може да те наскърбява, тъй като си обрекъл себе си и фамилията си на лъжата. Ще си получиш заслуженото. Тези, които са те формирали и тези, които ти си формирал ще сърбат от същото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva24 Фев 2023 21:55ч.
Преминава се към закани. Поведение на страхливец.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Изобщо не си дори помирисвал военна служба24 Фев 2023 22:11ч.
Ти си жена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати vivЪ-та24 Фев 2023 22:24ч.
Как къде? Учил съм са да са бора с тоа танк в школата в Симеоново! Ни ми ли проличава?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Viva е някоя необразована ентусиастка като оная мустакатата с парапета24 Фев 2023 22:29ч.
Ако не е напряко самата тя.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хванал се за палците хохол24 Фев 2023 19:35ч.
Гроздето е кисело, тъй като е високо! Слама за Украине!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре24 Фев 2023 19:45ч.
То е елементарно против камъни и прашки.Обаче знаейки противотанковите системи по какъв начин пробиват 2 метра, ще горят като факли. Явно ще ги разполагат в укрити места щото излязат ли на показ са буца метал.То не е като на филмите европедали.Има ПТ системи на 5 километра бият.Да не приказваме за дронове, за системите за залпов огън.Има оръжия за които не подозирате.Подсказвам-чувал ли е някой за минохвъргачка стреляща с право мерене, да,с право мерене като оръдие.Коси пехотата като сърп пшеницата.Слава на Русия. И нека ни освободи от европейските педали и техните " полезности " на извратени.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Три танкиста выпили по триста, Командир выпил по пятьсот!24 Фев 2023 19:51ч.
Като във всеки западен танк, в " Абрамс " няма автоматизирано зареждане на снарядите. Това изисква 4 индивида екипаж, а не като в съветските танкове 3-ма. Четвъртият в " Абрамс ", пълначът, е като плебей на галера. От ангария да носи снаряди по време на пердах, скорострелността на " Абрамс " прогресивно пада, до момента в който съветският танк стреля с равномерна скорост. " Абрамс " е мощно брониран и куполът му е по-добре предпазен от съветските танкове, снарядите се складират откъм гърба. Когато ракета или кумулативен снаряд порази съветски танк, той гърми и куполът лети, екипажът умира. Когато снаряд или ракета порази " Абрамс " откъм гърба, снарядите гърмят, и не куполът, а самият корпус на " Абрамс " отива на кино. Екипажът също умира, тъй че 1/1. Руските танкови снаряди са по-тежки, тъй като възпламенителните им прахове са по-маломощни. Но това не е проблем, тъй като се зареждат автоматизирано, а не на ръка. Американските снаряди имат по-мощни възпламенителни прахове, надлежно са по-леки от съветските. Но температурният диапазон, в който обезпечават сигурна пукотевица, е доста по-малък! Съответно при (руски) мраз може да заклинят, или да пльокнат в ствола. " Абрамс " не става за война в Русия. Е за това няма да ги забележим и в Украина!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri24 Фев 2023 19:55ч.
Американците още веднъж " изпързаляха " европейските си ПАРТНЬОРИ. Ще трансферират 10 танка, уау... Представям си по какъв начин Слугата се демонстрира от купола на " Ейбрамс " - незабравима панорама! ;) Може и Ш. Пен да режисира сцената, нали са приятели- даде му единият от Оскарите си. ;)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати жалка краварска пасмина24 Фев 2023 19:55ч.
Аз ви споделях, че англоамериканската бойна техника не става за война с руснаци, вие не вярвахте. Същото се отнася освен за танковете им, само че и за самолетите. Но има и друго, несъмнено. Тарикатите-янки не могат да водят война, могат единствено да се крият зад тила на васалите си и най-после, когато всичко завърши, да обират лаврите (ако въобще нещо е останало за делене).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Американските танкове са бецполезни24 Фев 2023 20:22ч.
"...да гранаты у его, не той системой... "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати М1 Абрамс са проектирани са за потребление като самоходни ДОТ-ове. Бронировката им в челната проекция е много прилична, в останалите ракурси на влитане - тъкмо обратно24 Фев 2023 21:20ч.
Двигателите им са спрени от произвеждане още преди края на Студената война. Самите танкове Абрамс също. Завода за производството им е срутен и терена продаден. Авантюрата в пустините на Ирак изгори запаса на янките от аварийни мотори и запасни елементи. Има планове по ашладисване на купола от Абрамс на М-60 Патън, с жертване на част от бордовата ризница. Янките желаят да ги продадат в странство, до момента в който още може. Няма да ги доставят в Укропитекостан, тъй като неизбежната им излагация там ще провали пазара за тях. Но ще натресат Леопардите на същото нещастие
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР